Kávový obchůdek

Nakupte v kávovém obchůdku

De'Longhi

Jak na opravdu dokonalou extrakci kávy v domácím kávovaru?


Jak na opravdu dokonalou extrakci kávy v domácím kávovaru?

Káva patří celosvětově mezi nejpopulárnější nápoje. Připravuje se ve velkém množství různých variant. Mezi hlavní benefity pití kávy patří to že oddaluje únavu, zvyšuje výkonnost mozku, působí jako prevence proti neurodegenerativním onemocněním a má silné antioxidační účinky.

Milujete kávu? Víme, jak dosáhnout dokonalé extrakce kávových zrn.

Pokročilá technologie Bean Adapt od De’Longhi

Jakmile přijde řeč na téma extrakce kávy, hodí se zmínit technologii Bean Adapt. Tato patentovaná funkce od společnosti De’Longhi automaticky uzpůsobí nastavení kávovaru dle specifik vložených zrn. Ať už tedy vložíte libovolný druh arabiky či robusty (případně směsi v libovolném poměru), dočkáte se 100% využití jejich potenciálu.

De'Longhi
Kávovar De’Longhi

Celý proces uzpůsobení přitom zabere pouze pár kliknutí na přehledném displeji. S jeho pomocí svému přístroji snadno sdělíte, jaká kávová zrna používáte a jaký požadujete stupeň pražení.

Váš automatický kávovar následně sám nastaví všechny důležité kroky pro maximální využití kávových zrn. Zvolí ideální stupeň mletí v mlýnku, teplotu vody (dle typu vámi zvoleného kávového nápoje), případně intenzitu a další důležitá specifika.

V tomto ohledu platí, že byste se rozhodně neměli bát experimentovat. Klidně si s každými zrny vyzkoušejte více druhů přípravy. Jedině tak zjistíte, jaké nastavení vám nejvíce chutná.

Následně si můžete uložit šest nejoblíbenějších nastavení, která si následně vyvoláte jedním stisknutím.

Poznejte moderní technologii Bean Adapt

Kávovary od zmíněné společnosti toho umí mnohem více. Technologie Bean Adapt je pouze jednou z desítek zajímavostí, které vám usnadní přípravu oblíbeného nápoje.

Nejlepší bude, když se podíváte na profil jednotlivých kávovarů přímo na stránkách tohoto výrobce. Tam zjistíte vše potřebné a získáte inspiraci.